Søg ejendomme
 
 
 

Ejendomstype

Kontor
Butik
Grund
Andet
Lager/produktion
Hotel/restauration
Boligudlejning
 
 
 
 ejendomme til salg/leje
 

Nybolig Erhverv Aarhus P/S

Værkmestergade 2, 17. sal
8000 Aarhus C
Tlf. 8620 8585
Fax. 8613 0218
E-mail: 8100@nybolig.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag 8.30 - 16.30
Fredag 8.30 - 15.00

Velkommen hos Nybolig Erhverv Aarhus

Vi har som en af byens største ejendomsmæglervirksomheder medvirket ved en række betydelige udlejninger og salg. Desuden er vores kendskab til både det nationale og lokale marked særdeles godt. Det skyldes, udover vores netværk, også en stor erfaring med ejendomsvurderinger for både private og offentlige selskaber.
 
I det nuværende ejendomsmarked, med begrænsede finansieringsmuligheder, kræver mange sager, at mæglerne er ekstra skarpe ved fastlæggelse af salgsstrategien for den enkelte erhvervsejendom. Tillid, købmandskab og kvalitet er grundstenene i vores virksomhed.
 
Vores specialer er indenfor:
 
Investormarkedet
Boligudlejningsejendomme

Brugermarkedet
Udlejning og fremleje
 
Går du med overvejelser om at sælge eller udleje en ejendom indenfor en af vores specialer, så laver vi gerne et gratis og uforpligtende salgs/udlejningsoplæg.

Geografisk område
Nybolig Erhverv Aarhus formidler primært ejendomme i Aarhus, men vi dækker også Hinnerup, Galten, Grenaa, Skanderborg, Hadsten og Odder.
 
I samarbejde med de øvrige Nybolig Erhverv forretninger, formidler vi ejendomme over hele Danmark, og vi har gennem tiden været medvirkende til mange handler med ejendomme i f.eks. København.

Månedens ejendom

Præsentabelt handelsdomicil til lager/produktion i Højbjerg

Axel Gruhns Vej 3, 8270 Højbjerg

Kontantpris 5.900.000
Etageareal
1.580 m2