Nybolig Erhverv Odense I/S

Adresse

Vestergade 15, 1
5000 Odense C

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 6613 8060

Nybolig Erhverv Odense I/S

En lokal partner med landsdækkende format
 
Velkommen til Nybolig Erhverv Odense.
 
Hos Nybolig Erhverv Odense har vi mere end 30 års erfaring i ejendomsformidling i region Fyn. Som en del af en landsdækkende kæde med 25 forretninger, har vi samtidig kompetente kolleger at trække på i resten af landet.

nybolig-erhverv-odense

Vi beskæftiger seks erhvervsmæglere, foruden en veletableret administration, og vi vægter faglighed, professionalisme og den personlige relation meget højt. Vi brænder for det, vi laver, og vi er stolte over at være den markedsledende erhvervsmægler på Fyn.

 
Gennem et stærkt netværk og en proaktiv tilgang til markedet, får du hos Nybolig Erhverv Odense en erhvervsmægler, som kender markedsområdet til fingerspidserne, og som kan skabe resultater på højt niveau.
 
Vi løser opgaver og rådgiver omkring alle typer erhvervsejendomme i relation til:
  • Køb og salg 
  • Udlejning 
  • RICS-certificerede vurderinger 
  • Projektudvikling
Nybolig Erhverv Odense indtræder ofte som sparringspartner for vores kunder på et strategisk plan, og i det hele taget ser vi rådgivning som en naturlig del af vores arbejdsområde.
 
Når du vælger Nybolig Erhverv Odense som partner bliver vores styrker dine fordele.

CVR: 35328548

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Café-kæden Vivaldi åbner 1.400 m2 café i Odense på absolut bedste beliggenhed
Sydbanks gamle domicil i Vestergade 33-35 ombygges til café Vivaldi med plads til ca. 350 gæster i to etager.
Læs nyheden

Nyt, spændende legetøjskoncept til Odense city - tag bare dine børn med
Ny og trendsættende børnebutik åbner i Odense city.
Læs nyheden

Boliger på eksklusive beliggenheder er i høj kurs
I Odense er efterspørgslen på boliger i eksklusive områder steget eksplosivt de senere år. Investorer og udviklere følger tendensen og opkøber gamle bygninger på gode beliggenheder for at istandsætte og efterkomme efterspørgslen.
Læs nyheden

SOMMERHILSEN FRA NYBOLIG ERHVERV ODENSE
Første halvår af 2017 er gået, og vi, hos Nybolig Erhverv Odense, vil
gerne ønske jer alle en rigtig god sommer. 
Læs nyheden

Nordfyns Bank flytter til Odense
1 2019 kommer Nordfyns Banks nye kontordomicil, med ca. 2.200 m2 kontor, til at ligge på hjørnet af Thomas B. Thriges Gade og Dannebrogsgade i midten af Odense. 
Læs nyheden

Logistikejendom på 18.164 m2 i odense sælges med henblik på udlejning
Ejendommen, på de i alt 18.164 m2, er en af Odenses mest kendte logistikejendomme beliggende ved motorvejsnettet på Faaborgvej 248B. 
Læs nyheden

Sønderjysk Forsikring åbner filial i Odense
Den nye filial, som åbner på Odense Havn, bliver den første på Fyn af Sønderjysk Forsikrings filialer. I dag har de seks filialer i Jylland.
Læs nyheden

Hinderupgård er nu fuldt udlejet
BoligGruppen Erhverv kan med stor glæde byde velkommen til Schou & Partners, som er flyttet ind i Hinderupsgårds østfløj. Dermed er Hinderupgård nu fuldt udlejet. 
Læs nyheden

WeCoverYou flytter til bedste placering i Odense Gågade
På en af Odense gågades bedste placeringer åbner WeCoverYou endnu en butik i Odense.
Læs nyheden

Medarbejdere

Bent

Bent S. Jensen

Direktør, Indehaver, MRICS

Læs beskrivelse Bent S. Jensen er direktør og partner i Nybolig Erhverv Odense. Til daglig står han for den generelle ledelse samt for kontakten til diverse samarbejdspartnere. Herudover tager Bent sig af specialvurderinger, investeringer og projekter i firmaet. Bent har mange års erfaring inden for bl.a. ejendomsformidling.
Morten

Morten Rasmussen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, DiplomValuar

Læs beskrivelse Morten Rasmussen er partner og erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Han er uddannet finansøkonom og DiplomValuar. Mortens ansvarsområder er investering, brugerejendomme og udlejning samt ejendomsvurderinger.
Mads

Mads L. Henriksen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, HD(R)

Læs beskrivelse Mads L. Henriksen har siden 2015 været partner i Nybolig Erhverv Odense, da han tror på virksomhedens værdier og den professionelle tilgang, der er til arbejdsopgaverne. Han er bankuddannet, men valgte at gøre karriere som erhvervsmægler. Mads’ ansvarsområder er andelsboliger, bruger- og investeringsejendomme.
Niels

Niels Jørgensen

Erhvervsmægler, MDE, HD(F)

Læs beskrivelse Niels Jørgensen blev ansat hos Nybolig Erhverv Odense i 2005 og har siden 1995 arbejdet med erhvervsejendomme. Han har en finansiel baggrund fra Nykredit samt BG Bank. Niels’ daglige ansvarsområder er vurderinger, brugerejendomme, projekt, investering og selskabssalg.
Andreas

Andreas M. Jensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Andreas Mørk Jensen har siden januar 2016 været en del af teamet hos Nybolig Erhverv Odense. Efter endt bachelor i erhvervsøkonomi i 2013 har Andreas arbejdet med udlejning af erhvervsejendomme. Andreas’ ansvarsområde hos Nybolig Erhverv Odense er udlejning i hele vores markedsområde.
Jens

Jens Mårtensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Jens Mårtensen er uddannet finansøkonom og startede i august 2016 som erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Jens' ansvarsområder er udlejning og salg af erhvervsejendomme.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme