Nybolig Erhverv Odense I/S

Adresse

Vestergade 15, 1
5000 Odense C

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 6613 8060

Nybolig Erhverv Odense I/S

En lokal partner med landsdækkende format
 
Velkommen til Nybolig Erhverv Odense.
 
Hos Nybolig Erhverv Odense har vi mere end 30 års erfaring i ejendomsformidling i region Fyn. Som en del af en landsdækkende kæde med 25 forretninger, har vi samtidig kompetente kolleger at trække på i resten af landet.

nybolig-erhverv-odense

Vi beskæftiger seks erhvervsmæglere, foruden en veletableret administration, og vi vægter faglighed, professionalisme og den personlige relation meget højt. Vi brænder for det, vi laver, og vi er stolte over at være den markedsledende erhvervsmægler på Fyn.

 
Gennem et stærkt netværk og en proaktiv tilgang til markedet, får du hos Nybolig Erhverv Odense en erhvervsmægler, som kender markedsområdet til fingerspidserne, og som kan skabe resultater på højt niveau.
 
Vi løser opgaver og rådgiver omkring alle typer erhvervsejendomme i relation til:
  • Køb og salg 
  • Udlejning 
  • RICS-certificerede vurderinger 
  • Projektudvikling
Nybolig Erhverv Odense indtræder ofte som sparringspartner for vores kunder på et strategisk plan, og i det hele taget ser vi rådgivning som en naturlig del af vores arbejdsområde.
 
Når du vælger Nybolig Erhverv Odense som partner bliver vores styrker dine fordele.

CVR: 35328548

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

#WELOVENYODENSE
Fyn er ikke længere øen man krydser for at komme fra Sjælland til Jylland eller omvendt. Appetitten for Odense er stærkt stigende. 
Læs nyheden

Lokal investor køber Odenses nye grønne bydel
Én køber var alt, der skulle til. Alle byggeretterne ved Østerbro 41 er netop solgt til en lokal investor.
Læs nyheden

Ny bæredygtig restaurant åbner i Odense city
The Master Grill i Vintapperstræde er solgt. Til maj åbner restaurant Vår i de samme lokaler med et lokalt, bæredygtigt koncept.
Læs nyheden

Kraftigt dyk i tomme butikker på Fyn
Det seneste halvandet år er det blevet lettere at leje butikslokaler ud, og Fyn har ikke haft så tomme butikker i over otte år. 
Læs nyheden

Fødselsdagsreception - erhvervsmægler, Niels Jørgensen, fylder 50 år
Kom til reception tirsdag d. 25. april, kl. 14 - 16 på Restaurant Pasfall.
Se invitationen

Endnu en lejer flytter ind i virksomhedshuset på Asylgade 7
Først flyttede Det Frie Forskningsråd ind. Nu er endnu en lejer flyttet ind, og flere virksomheder viser interesse for at bo under samme tag.
Læs nyheden

Nybolig Erhverv Odense netværkede blandt 24.200 interessenter på årets MIPIM
Nybolig Erhverv Odense er netop hjemvendt fra den store internationale ejendomskonference, også kaldet MIPIM, der løber af stablen 1 gang om året i Cannes i Frankrig.
Læs nyheden

Medarbejdere

Bent

Bent S. Jensen

Indehaver, MRICS

Læs beskrivelse Bent S. Jensen er direktør og partner i Nybolig Erhverv Odense. Til daglig står han for den generelle ledelse samt for kontakten til diverse samarbejdspartnere. Herudover tager Bent sig af specialvurderinger, investeringer og projekter i firmaet. Bent har mange års erfaring inden for bl.a. ejendomsformidling.
Morten

Morten Rasmussen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, DiplomValuar

Læs beskrivelse Morten Rasmussen er partner og erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Han er uddannet finansøkonom og DiplomValuar. Mortens ansvarsområder er investering, brugerejendomme og udlejning samt ejendomsvurderinger.
Mads

Mads L. Henriksen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, HD(R)

Læs beskrivelse Mads L. Henriksen har siden 2015 været partner i Nybolig Erhverv Odense, da han tror på virksomhedens værdier og den professionelle tilgang, der er til arbejdsopgaverne. Han er bankuddannet, men valgte at gøre karriere som erhvervsmægler. Mads’ ansvarsområder er andelsboliger, bruger- og investeringsejendomme.
Niels

Niels Jørgensen

Erhvervsmægler, MDE, HD(F)

Læs beskrivelse Niels Jørgensen blev ansat hos Nybolig Erhverv Odense i 2005 og har siden 1995 arbejdet med erhvervsejendomme. Han har en finansiel baggrund fra Nykredit samt BG Bank. Niels’ daglige ansvarsområder er vurderinger, brugerejendomme, projekt, investering og selskabssalg.
Andreas

Andreas M. Jensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Andreas Mørk Jensen har siden januar 2016 været en del af teamet hos Nybolig Erhverv Odense. Efter endt bachelor i erhvervsøkonomi i 2013 har Andreas arbejdet med udlejning af erhvervsejendomme. Andreas’ ansvarsområde hos Nybolig Erhverv Odense er udlejning i hele vores markedsområde.
Jens

Jens Mårtensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Jens Mårtensen er uddannet finansøkonom og startede i august 2016 som erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Jens' ansvarsområder er udlejning og salg af erhvervsejendomme.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme