Nybolig Erhverv Viborg

Adresse

Toldboden 1, 6. sal
8800 Viborg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 7020 3911

Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive

Professionel håndtering & rådgivning

Nybolig Erhverv er et erhvervsejendomsmæglerfirma med forretningssteder i Randers, Viborg og Skive.

Vi er et af de førende erhvervsmæglerfirmaer i vort markedsområde, og et af vore mål er at fastholde positionen som markedsledende. Med vores ejerkreds, ledelse og medarbejdere føler vi os særdeles godt rustet til fremtiden.

nybolig_erhverv_viborg
Nybolig Erhverv i Randers, Viborg og Skive påtager sig alle typer opgaver - både store og små - og i kraft af vor store lokale og regionale erfaring og strukturerede arbejdsmetoder, finder vi tilfredsstillende løsninger for næsten alle vore kunder.

Vi tilbyder rådgivning indenfor følgende ejendomskategorier:
  • Produktionsejendomme og lagerejendomme 
  • Kontorejendomme og butiksejendomme 
  • Investeringsejendomme og projektejendomme 
  • Boligudlejningsejendomme og andelsboliger 
  • Virksomheder og igangværende forretninger 
  • Erhvervsgrunde og nybyggeri 
Ud over løsning af de lokale og regionale opgaver kan vi også påtage os landsdækkende opgaver i kraft af vort mangeårige samarbejde i Nybolig Erhverv kæden med 25 erhvervsforretninger med mere end 60 erhvervsmæglere.

Endvidere kan vi i samarbejde med bl.a. Nykredit tilbyde individuelle finansieringsløsninger, såvel ved ejerskifte som ved omprioritering. Samtidig kan vi fremskaffe tilbud på forsikringer via Nykredit Forsikring.

Du kan trygt rette henvendelse til Nybolig Erhverv Randers, Viborg og Skive, og aftale en uforpligtende drøftelse af netop din sag. Diskretion er en selvfølge hos os.

Velkommen hos Nybolig Erhverv Randers, Viborg og Skive.

CVR: 29062870

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Et kært barn har mange navne
Sundhedshuset, AF-huset eller Chr. Rasmussens Møbeletablissement i Randers er nu SOLGT. 
Læs nyheden

Teknisk Skole i Skive køber nyt praktikcenter
Til september åbner Skive Teknisk Skole et nyt praktikcenter på HC Ørsteds Vej for de elever, der endnu ikke har fundet en virksomhedspraktik.
Læs nyheden

Ny markedsrapport - forår 2017
Få overblik over ejendomsmarkedet med Nybolig Erhvervs markedsrapport ”Erhvervsejendomme i Danmark – Forår 2017”
Se mere her

Flot kontor- og projektejendom i Randers centrum udbydes
Nybolig Erhverv Rander/Viborg/Skive formidler den ca. 6.500 m2 store kontor- og projektejendom på Toldbodgade 3 i Randers.
Læs nyheden


Medarbejdere

Jesper

Jesper Bruun Fangel

Indehaver, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Jesper Bruun Fangel er indehaver og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive. Han er bankuddannet og har været i Nybolig Erhverv siden 1998. Jesper beskæftiger sig med alle former for opgaver inden for erhvervsejendomme, herunder porteføljekunder, og salg af ejendomme i selskabsform.
Morten

Morten Lundhøj

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, valuar, HD(A)

Læs beskrivelse Morten Lundhøj er indehaver og erhvervsmægler i Nybolig Randers/Viborg/Skive. Han beskæftiger sig med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for alle typer af erhvervsejendomme. Morten har været i Nybolig Erhverv siden 1999, og har et indgående markedskendskab i hele markedsområdet.

Kenneth Bruun Højhus

Erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Kenneth Bruun Højhus er erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive. Han beskæftiger sig med alle typer erhvervsejendomme og kan bistå med salg, udlejning, vurdering og kompetent rådgivning. Kenneth dækker Viborg, Skive, Nykøbing Mors og opland, og han har et indgående kendskab til markedsområdet.
Mette

Mette Sørensen

Erhvervsmægler, MDE, EA

Læs beskrivelse Mette Sørensen er intern mægler hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive, og udfører internt mæglerarbejde for alle tre afdelinger, både vedr. udlejning og salg af såvel bruger- som investeringsejendomme. Mette har været i Nybolig Erhverv siden 2006, og er tillige uddannet ejendomsadministrator.
Nikoline

Nikoline Kuhr Zeitler

Erhvervsmægler, MDE, markedsføring

Læs beskrivelse Nikoline Kuhr Zeitler er intern mægler og markedsføringsansvarlig hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive. Hun udfører internt mæglerarbejde, herunder udarbejdelse af salgs- og udlejningsmateriale af alle typer erhvervsejendomme. Hun er ansvarlig for afdelingernes udvikling og vedligeholdelse af markedsføringsrelaterede opgaver.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme