Søg ejendomme
 
 
 

Ejendomstype

Kontor
Butik
Grund
Andet
Lager/produktion
Hotel/restauration
Boligudlejning
 
 
 
 ejendomme til salg/leje
 

Nybolig Erhverv København A/S

Vester Farimagsgade 7, 3.
1606 København V
Tlf. 3364 6500
Fax. 3364 6501
E-mail: 1606@nybolig.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 16.30

Erhvervsejendomme og erhvervslokaler i København

Nybolig Erhverv København er blandt de førende ejendomsmæglere inden for investeringsejen-domme, erhvervsejendomme og erhvervslokaler i København. Vi formidler ejendomme og lokaler til butik, kontor, lager og produktion samt boligud-lejningsejendomme.
Besøg også vores mæglere i Nordsjælland.

Erhvervsejendomme i København
Vi tilbyder vores kunder ressourcer, kompetencer samt lokalkendskab til at løfte rådgivnings- og formidlingsopgaver inden for køb, salg, udlejning, investering, vurdering, porteføljepleje og projektudvikling af investeringsejendomme, butikslokaler, kontorlokaler, lager- og produktionslokaler i samtlige byer i København og Nordsjælland.

Internationale erhvervsejendomme
Vi har desuden specialiseret os i udenlandske ejendomsinvesteringer med stærke kompetencer og netværk i det meste af verdenen (Savills), ligesom vi formidler investering i danske erhvervsejendomme til udenlandske investorer.

Analyse af markedet for erhvervsejendomme
Det danske marked for erhvervsejendomme analyseres løbende af vores specialiserede interne analyseafdeling, som i samarbejde med data fra Nybolig Erhverv og Nykredit sammenholder data fra erhvervsejendomme og erhvervslokaler i hele landet med økonomiske nøgletal og tendenser. Data og analyser anvendes aktivt i rådgivningsarbejdet samt i transaktionssammenhæng og ligger til grund for en lang række markedsanalyser samt udgivelsen af Nybolig Erhvervs halvårlige markedsrapport.

Vi tilbyder vores kunder et højt professionelt serviceniveau med fokus på opdateret viden og indsigt i erhvervsejendomsmarkedet uanset om der er tale om køb, salg, udlejning, investering eller vurdering af erhvervsejendomme.