Erhvervsmægler søges til teamet i Nybolig Erhverv Odense

Vi har forrygende travlt og søger derfor endnu en talentfuld og rutineret erhvervsmægler med vilje, drive, flid og engagement til at følge med os andre i teamet. 

Vi oplever et stærkt stigende aktivitetsniveau, og derfor har vi brug for en dygtig og erfaren erhvervsmægler, der gennem sit lokalkendskab og ekspertise i vurdering, salg og udlejning, kan være med til at sikre afdelingens fortsatte succes.

Nybolig Erhverv Odense er markedsledende med en stærk position i markedet, som vi hver dag arbejder på at fastholde og udbygge. Vi bestræber os altid på at fastholde høj kundetilfredshed og en professionel tilgang til vores arbejde. Derfor forventer vi, at du har kendskab til branchen, har gå-på-mod, er service-minded samt har gode kommunikations- og formuleringsevner i både tale og skrift. 

Du vil, som vores nye erhvervsmægler, sidde i en selvstændig stilling på vores kontor i hjertet af Odense, hvor du får ni meget engagerede kollegaer. I det daglige refererer du direkte til vores direktør og indehaver af virksomheden.

Nærmere information om jobbet kan fås ved henvendelse til direktør Bent. S. Jensen på tlf.: 2015 1989. Ansøgning, CV og eventuelle referencer sendes til bsj@nybolig.dk.

Læs hele stillingsopslaget