• Om os > 
  • Erhvervsmægler
Søg ejendomme
 
 
 

Ejendomstype

Kontor
Butik
Grund
Andet
Lager/produktion
Hotel/restauration
Boligudlejning
 
 
 
 ejendomme til salg/leje
 

Din erhvervsmægler har løsningen

En erhvervsmægler fra Nybolig Erhverv er klar med en løsning til dig, uanset hvor i landet du befinder dig. Vores mæglere tilbyder ydelser inden for bl.a. vurdering, køb, salg og leje af ejendomme samt ejendomsrådgivning.
 
Vi kender det lokale ejendomsmarked
I det nuværende ejendomsmarked stilles store krav til en erhvervsmægler, og her giver vores kendskab til de lokale forhold vores mæglere en stor fordel. Vi overvåger nøje det lokale marked, så vi kan finde den rigtige pris og give dig den bedste rådgivning.
 
Vi er din professionelle erhvervsmægler
Med en erhvervsmægler som både er landsdækkende og lokal, kan du være sikker på professionel rådgivning, når du søger information om bruger- eller investeringsejendomme. Vi foretager mere end 2.000 vurderinger årligt, og vi har derfor erfaringen til at finde den rette pris på din erhvervsejendom.
 
Vi er altid under uddannelse
Vores erhvervsmæglere er konstant under uddannelse, så de kan give den bedste rådgivning, når du søger erhvervssejendomme. Vi har således fingeren på markedspulsen, hvilket ikke mindst er vigtigt i dagens marked, som kræver at din erhvervsmægler har solid viden indenfor vurdering og rådgivning.
 
Ydelser fra din erhvervsmægler
Vores erhvervsmæglere tilbyder både lokale, landsdækkende og internationale løsninger, som passer til dine behov:

Hvad er din ejendom værd?

De seneste års ustabile marked har medført store udsving i prisene på erhvervsejendomme.

En uvildig vurdering fra en professionel erhvervsmægler er din sikkerhed for, at din ejendom er værdiansat korrekt.