Søg ejendomme
 
 
 

Ejendomstype

Kontor
Butik
Grund
Andet
Lager/produktion
Hotel/restauration
Boligudlejning
 
 
 
 ejendomme til salg/leje
 

Spørg os om finansiering

På markedet for erhvervsejendomme er der mange individuelle forhold og særlige ønsker at tage hensyn til, når finansieringen skal tilrettelægges.
 
Vi kan præsentere din ejendomssag bedst muligt
Hvad enten du skal leje, købe eller sælge, kan vi hos Nybolig Erhverv rådgive dig om, hvordan du bedst præsenterer din ejendomssag i forbindelse med ansøgning til bank eller realkreditinstitut.

Adgang til finansielle eksperter og netværk
Nybolig Erhverv er en del af Nykredit-koncernen, hvilket giver os nem adgang til eksperter og netværk inden for finanssektoren.
 
Nykredit har et stort udbud af finansielle løsninger, som ved individuel rådgivning bliver til den finansielle pakkeløsning, der passer til dig.

Nykredit Erhverv er specialiseret i finansiering af erhvervsejendomme og varetagelse af erhvervskunders finansielle behov. Nykredit Erhverv kan på den måde skræddersy lån til virksomhedens behov.
 
 
Hør om dine muligheder for ejendomsfinansiering
Den aktuelle knaphed på finansiering betyder, at en del kunder i dag vælger at finansiere en del af ejendommen gennem et sælgerpantebrev - kontakt Nybolig Erhverv for at høre nærmere om, hvilken fremgangsmåde vi anbefaler i din ejendomssag.
 
 
 Hvad er din ejendom værd?

De seneste års ustabile marked har medført store udsving i priserne på erhvervsejendomme.

En uvildig vurdering fra en professionel erhvervsmægler er din sikkerhed for, at din ejendom er værdiansat korrekt.